Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt.

Cégünk 8 %- os tulajdoni hányadot szerzett 2000. évben, amit 2003-ban 11,6 %-ra emelt, s mi adtuk az igazgatóság elnökét is. Az MFB tulajdonossá válásával és tőkeemeléssel részesedésünk 2,11 %-ra csökkent, majd 2007. januárjában a felszámolás alatt álló korábbi tulajdonos kivásárlásával többségi 52,1%-nyi tulajdoni hányadot szereztünk. Azóta 90% fölé növekedett tulajdonosi részesedésünk, mely 2019-re 100%-ra bővül. A cég a cégcsoport tovább feldolgozói bázisát adja.

A Hunent Víziszárnyas Feldolgozó Zrt. több mint 150 éves hagyománnyal rendelkezik, működését 1852-ben kezdte meg.

Jelenleg a legkorszerűbb rendszerben, vertikális integrációban folyik a napos baromfi keltetése, nevelése és feldolgozása, mely technológia minden Uniós követelménynek megfelel. Ezáltal biztosított a nyomon követhetőség az alapanyagtól a végtermékig.

A vállalkozás alapvető célja, hogy következetesen jó minőségű, az egészséges táplálkozási igényeket kielégítő, kedvező tulajdonsággal rendelkező áruk kerüljenek feldolgozásra, így mindenki számára elérhető szárnyas vörös húsok kerüljenek a fogyasztók asztalára.

A cég fő profilja a pecsenyekacsa feldolgozás. E termékeket egészben, darabolva, előhűtve, fagyasztva forgalmazzuk. Kínálatunkban szerepelnek elősütött- és késztermékek, ezen felül konkrét vevői igények alapján is készítünk termékeket export és belföldi partnereink számára.

Menedzsmentmentünk alapvető célja, hogy cégünk megfeleljen a változó fogyasztói igényeknek, magas minőségű és megbízható gyártási technológiával előállított termékekkel elnyerje a fogyasztók bizalmát és megtartsa vevőit. Kiskunhalasi Baromfifeldolgozó Zrt. ezen célkitűzéseket szem előtt tartva működik belföldön és külföldön egyaránt.